Behöver du hjälp med dränering?
Just nu erbjuder vi 15% rabatt.

Vi hjälper dig med dränering runt hus, villor och andra byggnader.
Fyll i formuläret för att få en kostnadsfri offert.

Vi hjälper dig med dränering i Stockholm.

Har du märkt fuktiga väggar eller en märklig lukt i källaren? Fuktproblem kan inte bara skada ditt hem utan också påverka din hälsa negativt.

Fukt kan leda till mögelbildning, skada byggnadens struktur, minska fastighetens värde och orsaka allergier. Om du inte tar tag i det i rätt tid kan det leda till kostsamma reparationer i framtiden.

Med rätt dränering kan du skydda ditt hem från dessa problem. Vår expertis inom dränering ser till att ditt hem är torrt, säkert och fritt från fuktrelaterade problem. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och säkra ditt hem för framtiden.

Exempel på vad som ingår i våra dräneringsprojekt
Schakt Makadam/singel
Dräneringsrör Stenkista/magasin
Isolering Inspektionsrör
Markduk Återfyll och avstädning

ISO-certificerad dränering

När ni vill få dränering utfört av oss runt ert hus görs detta under översyn av vår egen ISOCERT-certifierade person Per Anders Staffansson, det är också honom ni har kontakt med
under hela projekttiden.

worker 1
CERTIFIERADE

Vi utför alla dräneringar enligt ISODRÄN-metoden.

excavator 1
FÖRSÄKRING

Vi är försäkrade genom IF för både din och vår säkerhet.

medal-ribbon 1
EXPERTIS & ERFARENHET

Vi har god expertis och lång erfarenhet av olika typer av dräneringsarbeten.

KAMPANJ

Erbjudande: 15% rabatt på dräneringsarbeten

Nu har du chansen att skydda ditt hem från fukt och vattenskador. Med vår expertis och engagemang garanterar vi resultat som möter dina förväntningar.

Just nu erbjuder vi 15% rabatt på våra tjänster. Kontakta oss för mer information och för att få en kostnadsfri offert.

VANLIGA FRÅGOR

Dränering av ett hus innebär att man leder bort överflödigt vatten från husgrunden för att förhindra fuktproblem. Detta görs oftast genom att gräva runt husets grund, lägga dräneringsrör, isolering och markduk, och sedan fylla på med dränerande material som makadam eller singel. Syftet är att skydda huset från fukt och vattenskador.

Ett väl utfört dräneringsarbete kan hålla i flera decennier, men det rekommenderas generellt att man kontrollerar dräneringen var 20-30 år. Faktorer som jordens beskaffenhet, klimatförändringar och andra yttre påverkningar kan dock påverka livslängden på dräneringen.Fråga 3: Är det dyrt att dränera om sitt hus?Svar: Kostnaden för att dränera om ett hus kan variera beroende på husets storlek, markens beskaffenhet, val av material och arbetskostnader. Även om det kan vara en initial investering, kan det i längden spara pengar genom att förhindra kostsamma vattenskador och renoveringar. Det är bäst att kontakta en expert för en skräddarsydd offert.

Vår kostnadsfria offert ger en uppskattning av de totala kostnaderna för ditt projekt baserat på dina specifikationer och önskemål. Den inkluderar materialkostnader, arbetskostnader och eventuella andra avgifter. Offerten är helt utan förpliktelser och syftar till att ge dig en klar bild av vad du kan förvänta dig.

Varukorg